Каструлі


В цій категорії немає товарів.

КаструліКаструлі є обов’язковим атрибутом будь-якої кухні і представляють авангардну групу кухонного посуду по значущості і попиту! Каструля — незамінний предмет кухонного начиння: від її якості і зручності багато в чому залежить різноманітність нашого меню, смак і харчова цінність приготованих страв. Добрій господині зазвичай необхідний цілий набір каструль, що розрізняються за формою, розміром, призначенням і матеріалом виготовлення.

Завдяки широкому асортименту посуду для приготування, представленому в нашому магазині посуду, ви зможете швидко, вигідно і в зручний для Вас час замовити сучасні кухонні каструлі і набори з урахуванням всіх ваших переваг і побажань.

Каструлі в магазині посуду «Кияночка»

В магазині посуду Posudkyianochka.com.ua ми пропонуємо вибрати і купити каструлі багатьох відомих торгових марок, які виготовлені з наступних видів матеріалів:

  • Алюмінієві каструлі. Відрізняються невисокою ціною, довговічністю і легкістю. Завдяки хорошій теплопровідності алюмінію, молоко або вода закипають в них швидше, ніж в емальованих каструлях. Зазвичай алюмінієві каструлі купують для приготування каш або для варіння овочів. Доцільно купувати товстостінні алюмінієві каструлі, які створюють хороші термічні умови при приготуванні їжі.
  • Емальовані каструлі. Основний матеріал для виготовлення емальованих каструль — сталь або чавун, які покриті зверху декількома шарами склоподібної емалі, що захищає посуд і робить її естетично привабливою. Емальовані каструлі відмінно підходять для приготування супів, киселів, компотів, овочевих рагу та ін.
  • Каструлі із нержавіючої сталі. Такі каструлі дуже зручні, гігієнічні і довговічні. Часто забезпечені термоаккумулятивним товстим «листковим» дном, що виготовляється з різних металів (міді, бронзи або алюмінію). Каструлі із нержавіючої сталі відрізняються підвищеною теплопровідністю, що забезпечує рівномірний розподіл тепла і скорочує час приготування їжі. Такі каструлі мають блискучу поверхню та легко миються.
  • Чавунні каструлі. Ці каструлі відрізняються міцністю, не схильні до подряпин і не тьмяніють. Вони повільно нагріваються, зате довго зберігають тепло і підходять для страв, які потребують тривалого приготування (тушкованого м’яса, плову та ін.).
  • Каструлі з антипригарним покриттям. Дозволяють використовувати невелику кількість жиру і зберігають корисні речовини. Вимагають дбайливого поводження.
  • Каструлі з вогнетривких матеріалів (кераміки, скла, порцеляни). Більш дорога, але красива і вишуканий посуд. Може використовуватися в мікрохвильовці.